Viljandi järvel uuendatakse paadisildu

Copy
Kolm Viljandi järve paadisadama silda läheb väljavahetamisele.
Kolm Viljandi järve paadisadama silda läheb väljavahetamisele. Foto: Reet Alev

Suve alguses uuendatakse nelja Viljandi järve paadisilda. Neist kolm on paadisadama randumiskohas ning üks Järveotsa aerutamisbaasi juures.

Linnapea Madis Timpsoni ütles pressiteate vahendusel, et nimetatud paadisillad on kahjustunud. "Viljandis on palju kalamehi, kes paadisildasid kasutavad, ning suvel on suur nõudlus ka paatide randumiskohtade järele. Seetõttu on mõistlik ajahambast puretud ning ilmastikust ja kasutamisest tekkinud kahjustustega paadisillad välja vahetada," ütles linnapea. "Oleme aastate jooksul Viljandi järve kallastele paigaldanud ja seal uuendanud mitu paadisilda, aga nüüd on tarvis ka need neli silda uuendada, et harrastuskalameeste püügitingimusi parandada ja randumiskohtade arvu suurendada."

Viljandi järve paadisadamasse ja Järveotsale pannakse vanade sildade asemele uued ujuvpaadisillad ja paadisadamasse infotahvlid. Samuti paigaldatakse uuendamist mittevajavatele paadisildadele juurde ankurpoisid, et randumiskohtade arvu suurendada.

Töid teeb osaühing Klaaslahendus ning tööde maksumus on 53 373,60 eurot, millest 20 224,56 eurot moodustab keskkonnainvesteeringute keskuse kalandusprogrammi toetus. Lepingu täitmise tähtpäev on järgmise aasta 1. juuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles