Jääspordiklubidel saab raha veebruari lõpus otsa (6)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Kui lisaraha ei leita, siis tuleb nii hokiklubil kui ja iluuisutajatel leppida sellega, et jääle pääseb märksa harvem kui seni. Pildil naiste hokiklubi Fellin Fuuriate kohtumine Tartu hokiklubiga Säde.
Kui lisaraha ei leita, siis tuleb nii hokiklubil kui ja iluuisutajatel leppida sellega, et jääle pääseb märksa harvem kui seni. Pildil naiste hokiklubi Fellin Fuuriate kohtumine Tartu hokiklubiga Säde. Foto: Elmo Riig

Napp tegevustoetus, millega linnavalitsus Viljandi iluuisutajaid ja hokimängijaid tulevaks aastaks kostitas, paneb spordiklubide eestvedajaid küsima, kas poleks aeg klubide toetamise süsteemi põhjalikult muuta.

«Spordiklubi pidamine Viljandis on väga närvesööv tegevus,» nentis iluuisutajate klubi vedav Eve Elken. «Igal aastal pead toetust uuesti taotlema ja seejärel ennast halliks muretsema, kui palju seekord saad.»

Seekord küsisid iluuisutajad Viljandi linnavalitsuselt aastaks 12 119 eurot ja hokiklubi 11 355 eurot tegevustoetust. Mõlemale klubile andis linnavalitsus 3600 eurot ning mittetulundusühingute eestvedajate sõnutsi sellest lihtsalt ei piisa.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles