Olustvere tõstjad võitlesid välja meeskondliku hõbeda

Priscilla Õmblus
Copy
Olustvere spordiklubi tõstjad (alumises reas vasakult Viljar Roosmaa ja treener Andres Viksi ning ülemises reas Mattias Männik, Gabriel Künnapuu, Allan Keng ja Tõnis Veerme) tulid Tartumaal Mellistes Eesti meistrivõistlustel meeskondlikult hõbedale. Lisaks võitsid nad individuaalselt kaks kulda, kaks hõbedat ja kaks pronksi.
Olustvere spordiklubi tõstjad (alumises reas vasakult Viljar Roosmaa ja treener Andres Viksi ning ülemises reas Mattias Männik, Gabriel Künnapuu, Allan Keng ja Tõnis Veerme) tulid Tartumaal Mellistes Eesti meistrivõistlustel meeskondlikult hõbedale. Lisaks võitsid nad individuaalselt kaks kulda, kaks hõbedat ja kaks pronksi. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval said Tartumaal Mellistes teoks Eesti võistkondlikud tõstmise meistrivõistlused, kus peeti arvestust ka üksiktõstetes. Olustvere spordiklubi liikmed võitsid meeskondlikult hõbeda ning individuaalarvestuses kaks kulda, kaks hõbedat ja kaks pronksi.

Hõbedasse võistkonda kuulusid Andres Viksi, Tõnis Veerme, Viljar Roosmaa, Allan Keng ja Gabriel Künnapuu. Neist ettepoole jäi Tartu klubi Jõud Junior ja tahapoole Järvamaa Vargamäe spordiklubi esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles