Talvekuud panevad väikeste linnade söögikohad proovile

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitse aastat Suure-Jaanis kohvikut Arturi Juures pidanud Reiko Sülla sõnul käivad talvekuudel väikelinnade toitlustusasutustes lõunatamas peaasjalikult ümbruskonna elanikud. Turistid leiavad sinna tee suvel.
Seitse aastat Suure-Jaanis kohvikut Arturi Juures pidanud Reiko Sülla sõnul käivad talvekuudel väikelinnade toitlustusasutustes lõunatamas peaasjalikult ümbruskonna elanikud. Turistid leiavad sinna tee suvel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa väikelinnades söögikohta pidavad ettevõtjad tunnistavad, et jaanuar ja veebruar on neil aasta kõige raskemad kuud.

Kõik Abja-Paluoja ja Suure-Jaani toitlustajad, kelle käekäigu vastu «Sakala» huvi tundis, nimetasid maakonna üheks suuremaks hädaks kiratsevat turismivaldkonda. Et piirkonnas pole ühtki suurt püsiatraktsiooni, mille pärast inimesed mujalt sadade või tuhandete kaupa kokku sõidaksid, tuleb suuresti keskenduda juhuslikele läbisõitjatele.

Copy
Tagasi üles