Viljandi noor Tai poksija jõudis tänu suurele tööle ja toetajate abile maailma paremikku

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Kondor Fight Clubi esindav 19-aastane Sigrid Kapanen tuli Bangkokis U-23 vanuseklassi Tai poksi maailmameistriks. Fotol (vasakult) on Eestit tiitlivõistlustel esindanud Marie Ruumet, maailmameister Sigrid Kapanen ja Kapaneni treener Ringo Tipp.
Viljandi Kondor Fight Clubi esindav 19-aastane Sigrid Kapanen tuli Bangkokis U-23 vanuseklassi Tai poksi maailmameistriks. Fotol (vasakult) on Eestit tiitlivõistlustel esindanud Marie Ruumet, maailmameister Sigrid Kapanen ja Kapaneni treener Ringo Tipp. Foto: Erakogu

Läinud nädalal Tais Bangkokis peetud Tai poksi maailmameistrivõistlustel pälvis alla 23-aastaste arvestuses tiitli Viljandi Kondor Fight Clubi liige, 19-aastane Sigrid Kapanen.

Endiselt Tais viibiv värske maailmameister tõdes, et uhke tunne on kuldmedaliga koju naasta. Tema treener Ringo Tipp Kondor Fight Clubist ütles, et tiitlivõistluste medalil on suur kaal – neile mõlemale ja kogu Viljandile. "Väikesest Viljandist pärit noor tüdruk toob maailmameistrivõistlustelt kulla. See on ikka väga suur asi!" lausus ta.

Ent vaeva on medali nimel mõlemad kõvasti näinud. "Sigridile tõi kulla ilmselt meie mõlema meeletu pühendumus. Arvan, et ma ei liialda, kui ütlen, et oleme viimase kolme aasta jooksul julgelt 75 protsenti oma ajast tema arendamisele pühendanud. Kui trennisaalis töö lõpeb, siis kodus käib video analüüs ja edasiste plaanide paikapanek edasi," rääkis Tipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles