Kutseõppekeskuse hoovile laoti kevadesse lükkunud «Jõulukellu» auks tellistest kuusk

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Traditsiooniline «Jõulukellu» võistlus jääb ka tänavu õigel ajal pidamata, kuid selle auks pandi kutseõppekeskuse hoovi püsti tellistest kuusk.
Traditsiooniline «Jõulukellu» võistlus jääb ka tänavu õigel ajal pidamata, kuid selle auks pandi kutseõppekeskuse hoovi püsti tellistest kuusk. Foto: Elmo Riig

Viljandi kutseõppekeskus kutsub teisi kutsekoole üles ehitama ja seejärel ehtima omaenda jõulukuuski, et ka tänavu edasi lükkuvat traditsioonilist «Jõulukellut», müürseppade iga-aastast tippsündmust ja omavahelist mõõduvõtmist, vääriliselt meeles pidada.

«Jõulukellu» võistlust on traditsiooniliselt peetud vahetult enne jõule, aga tänavu jääb see koroonaviiruse tõttu järgmise aasta kevadesse. Kutseõppekeskus pani tähtsa, kuid edasi lükatud võistluse tähistamiseks kooli hoovi püsti punastest tellistest jõulupuu.

Kuuse ladusid valmis kutseõppekeskuse kolmanda kursuse õpilased Erk Roosjärv ja Paul Mikk, kes pidid sel aastal Viljandi kutseõppekeskust «Jõulukellu» võistlusel esindama ja teevad seda kevadel.

«Võistlus pidi toimuma järgmisel nädalal, aga koroonaviiruse tõttu lükkasime selle tõesti praegu edasi,» sõnas kooli huvijuht Marge Hein. Ära jätta seda seekord kindlasti ei soovita ja esialgsete plaanide kohaselt leiab võistlus aset järgmise aasta kevadel või varasuvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles