Kaks Viljandi rattaklubi kasvandikku panevad end proovile Šveitsis

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi rattaklubi esindav Elina Tasane võitis hiljuti RMW Transport CX-i karikasarja. Koos klubikaaslase Kristel Sandra Soonikuga on ta sel nädalal Šveitsi noorte maanteeratturite katselaagris.
Viljandi rattaklubi esindav Elina Tasane võitis hiljuti RMW Transport CX-i karikasarja. Koos klubikaaslase Kristel Sandra Soonikuga on ta sel nädalal Šveitsi noorte maanteeratturite katselaagris. Foto: Ragnar Vutt

Viljandi rattaklubi kasvandikud Elina Tasane ja Kristel Sandra Soonik on sel nädalal Šveitsis rahvusvahelise jalgratturite liidu treeningkeskuses katselaagris.

Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson ütles rõõmustades, et see on fantastiline sissejuhatus uuele hooajale, ning lisas, et laagrisse on kutsutud noori andekaid maanteerattureid kogu maailmast.

Elina Tasane lõpetas mullu maailmameistrivõistlustel naisjuunioride grupisõidus 20. kohaga. Lisaks pälvis ta Hollandis Rahvuste Karika etapil kokkuvõttes 52. koha ning tuli Eesti meistrivõistlustel juunioride arvestuses grupisõidus teisele ja temposõidus kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles