Viljandi HC asub karikat jahtima

Priscilla Õmblus
Copy
Kolmapäevane Balti liiga võidumäng Raasiku/Mistra üle oli eelsoojendus selleks nädalavahetuseks, kus mäng käib Eesti karikasarja trofeele. Viljandi HC läheb laupäevases poolfinaalkohtumises vastamisi HC Tallinn meeskonnaga.
Kolmapäevane Balti liiga võidumäng Raasiku/Mistra üle oli eelsoojendus selleks nädalavahetuseks, kus mäng käib Eesti karikasarja trofeele. Viljandi HC läheb laupäevases poolfinaalkohtumises vastamisi HC Tallinn meeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Reede õhtul algab Kehras naiste poolfinaalidega tänavuste Eesti käsipalli karikavõistluste finaalturniir. Mehed alustavad laupäeval ja nende nelja parema seas on meistriliiga mullune esinelik. Poolfinaalides lähevad vastamisi Viljandi HC ja HC Tallinn ning Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Kõik meeste karikasarja poolfinalistid on vähemalt korra Eesti karika pea kohale tõstnud. Põlva Serviti on võidukas olnud 13 ja karikakaitsja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper 11 korral. Viljandi HC võitis 2014. ja HC Tallinn 2018. aastal. Mullune finaal Põlvas kujunes tõeliseks põnevusetenduseks ning Kehra oli Servitist üle alles mängujärgses karistusvisete seerias.

Nii esimene kui teine poolfinaalpaar on tänavu vaid korra omavahel kohtunud. Oktoobri lõpul peetud liigamängus alistas Viljandi HC võõrsil HC Tallinna 31:26 (12:12). Viljandlased olid aktsioonis alles kolmapäeval, alistades Balti liigas Raasiku/Mistra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles