Lumevedu pärsib kolmapäeval Viljandis parkimist

Sakala
Copy
Teisipäeval koristasid Eesti Keskkonnateenuste autod Viljandis lund Väike-Turu tänavalt.
Teisipäeval koristasid Eesti Keskkonnateenuste autod Viljandis lund Väike-Turu tänavalt. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsusel on plaanis vedada kesklinnast ära suur kogus lund ja et seda tööd teha saaks, palub ta kodanikel mitte jätta autosid allpool nimetatud tänavatele.

Lund veetakse Tallinna tänava Jakobsoni ja Endla tänava vaheliselt lõigult, Tartu tänavalt, Leola tänava Jakobsoni ja Nurme tänava vaheliselt lõigult, Lossi tänava Tartu ja Jakobsoni tänava vaheliselt lõigult, Väike-Turu tänavalt ning Pärnu maantee Vaksali ja Planeedi tänava vaheliselt lõigult.

Viljandi teedespetsialist Heikki Teearu ütles, et tööd alustati juba täna, teisipäeval ning seda jätkatakse kolmapäeval. Lumi veetakse linna ametlikku ladestuskohta Leola tänaval Toru-Jüri kaupluse taga. "Läheb sinna, kuhu seni pinnast on veetud."

Et lume äravedu läheks libedamalt ja saaks tänavatele liiklemiseks ruumi juurde teha, palub linnavalitsus kodanikel eespool nimetatud tänavalõikudel mitte parkida.

"Lund koristatakse terve päeva jooksul, aga ühelgi tänaval liiklust ei suleta," seisab linnavalitsuse teates. "Seetõttu palub linnavalitsus olla liiklejatel tööpiirkonnas ettevaatlik."

Tööd teeb aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles