Tasuline parkla peletab kõrvalisi autoomanikke

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viljandis Tartu tänav 15a taga olev hooviparkla on 1. detsembrist tasuline. Ühe tunni peatumise eest tuleb välja käia 3 eurot ning kui parkimine registreerimata jätta, tuleb tasuda 40 eurot trahvi.
Viljandis Tartu tänav 15a taga olev hooviparkla on 1. detsembrist tasuline. Ühe tunni peatumise eest tuleb välja käia 3 eurot ning kui parkimine registreerimata jätta, tuleb tasuda 40 eurot trahvi. Foto: Elmo Riig

1. detsembrist on Viljandis tasuline Tartu tänav 15a ärihoone hoovis olev parkla. Hoone omanik ja parkla haldaja soovivad sellega eemal hoida hoonesse mittepuutuvaid isikuid ning võimaldada parkimist neile, kes on ärihoone kliendid.

Ühe tunni peatumise eest tuleb seal välja käia 3 ning ööpäeva eest 5 eurot. Esimesed 15 minutit on tasuta, ent tingimusi eiravatele kodanikele rakendub krõbe trahv. Kinnitusomaniku Aavo Pärnsalu sõnul on see 40 eurot. Tasuta saavad parkida inimesed, kel on Tartu tänav 15a ärimajja asja ja kes oma parkimise seal registreerivad. Majas töötavad perearstikeskus, ilusalong, juriidiline abi ja massaažisalong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles