Mulgimaa Arenduskoda valis uue juhatuse

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Mulgimaa Arenduskoja vast valitud juhatusse kuuluvad Arne Putnik, Indrek Valner, Kadri Õmblus, Maido Ruusmann, Alar Karu ja Kaupo Välba. Pildilt puuduvad Imre Jugomäe, Loit Kivistik ja Peeter Arro.
Mulgimaa Arenduskoja vast valitud juhatusse kuuluvad Arne Putnik, Indrek Valner, Kadri Õmblus, Maido Ruusmann, Alar Karu ja Kaupo Välba. Pildilt puuduvad Imre Jugomäe, Loit Kivistik ja Peeter Arro. Foto: Mulgimaa Arenduskoda

Ajaloolist Mulgimaad kattev, praeguse Mulgi, Tõrva ja Viljandi valla alal tegutsev Leaderi tegevusgrupp, mittetulundusühing Mulgimaa Arenduskoda valis esmaspäeval endale uue juhatuse.

Vast valitud juhatusse kuulub üheksa liiget – kolm iga Mulgimaa omavalitsuse kohta. Juhatus valis enda seast esimeheks Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni.

Ta sõnas tulevikku vaadates, et tegevusgrupi peatähelepanu on uuel strateegial, millega ambitsioonikalt minna vastu järgmisele Euroopa Liidu rahastusperioodile. Samuti peab Ruusmann oluliseks senisest enam pöörata tähelepanu oma liikmete kaasamisele, ühiste mõtete Mulgimaa kasuks rakendamisele ning Mulgimaal tegutsevate arendusorganisatsioonide koostöö parandamisele.

Mulgimaa Arenduskoda on Mulgi, Viljandi ning Tõrva valla omavalitsusi, mittetulundusühinguid ja ettevõtjaid koondav vabatahtlik omaalgatuslik ühendus, mis avab piirkonnale ligipääsu Leaderi toetustele, et arendada piirkonnas ettevõtlust, eriti just väike- ja keskmise suurusega ettevõtlust, luua kvaliteetseid töökohti ning säilitada samas rahulik ja kaunis elukeskkond.

Arenduskojal on 99 liiget. Nende hulgas kolm omavalitsust, 38 äriühingut, 57 mittetulundusühingut ja üks sihtasutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles