Annetamistalgud kutsuvad Viljandimaal head tegema

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Legendaarse füüsikaõpetaja Lilian Tabeki nimeline fond ootab annetamisalgutel raha selleks, et toetada Taibukate Teaduskooli lõpetanud Viljandimaa noorte ülikooliõpinguid. Fotol on loodusliku pH-indikaatori valmistamine ja katsetamine teaduskooli keemiatunnis.
Legendaarse füüsikaõpetaja Lilian Tabeki nimeline fond ootab annetamisalgutel raha selleks, et toetada Taibukate Teaduskooli lõpetanud Viljandimaa noorte ülikooliõpinguid. Fotol on loodusliku pH-indikaatori valmistamine ja katsetamine teaduskooli keemiatunnis. Foto: Mari Järve (Taibukate Teaduskool)

Vabaühenduste liidu eestvõttel kolmandat korda teoks saavatel annetamistalgutel saab toetada kaheksat Viljandimaa ettevõtmist, mis aitavad parandada loomade ja laste elu või renoveerimist vajava ehitise korda teha.

Teisipäeval, 30. novembril algavatel annetustalgutel saab anda oma panuse Taibukate Teaduskooli asutaja, legendaarse füüsikaõpetaja Lilian Tambeki nimelisse fondi. Sealt saavad ülikooli loodus- ja täppisteadusi tudeerima asuvad teaduskooli vilistlased õpinguteks stipendiumi taotleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles