Rubiini platsil enam parkida ei saa

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Reede pärastlõunal ei olnud märkidelt, mis keelavad Rubiini platsile sõita ja seal parkida, kleebiseid ära võetud ning paljud autojuhid kasutasid võimalust auto sinna jätta.
Reede pärastlõunal ei olnud märkidelt, mis keelavad Rubiini platsile sõita ja seal parkida, kleebiseid ära võetud ning paljud autojuhid kasutasid võimalust auto sinna jätta. Foto: Elmo Riig

Viljandi kesklinnas kaob Tartu tänava valmimise järel võimalus parkida Rubiini platsil, kuhu ehituse ajal autod ajutiselt lubati. Samuti piiratakse edaspidi parkimist Tasuja puiesteel.

Tartu tänava ehituse ajal tekkis kunagise Rubiini kino platsile parkla, kui ühel hetkel hakkasid autod seal oleva keelumärgi alt sisse sõitma. Paar nädalat hiljem otsustas linn, et keelumärk kaetakse kinni ning lubatakse inimestel seal ametlikult parkida, sest kui Tartu tänav on suletud ja uus parkla alles ehitamisel, ei olnud lihtsalt autot mujale jätta.

Nüüd, kui Tartu tänav ja selle parkimiskohad on avatud, otsustas linnavalitsus, et taastab endise olukorra, kus Rubiini platsile tohivad sõita ainult need, kes selle ääres elavad. Veel reede pärastlõunal oli keelumärgile tõmmatud rist, nii et seal võis edasi parkida. Paljud autojuhid seda võimalust ka kasutasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles