Üliõnnelik kohvikupidaja: ilus tänav toob ettevõtjatele tuult tiibadesse (2)

Priscilla Õmblus
Copy
Reedel avati ametlikult liikluseks äsja remonditud Tartu tänava lõik Tallinna ja Lossi tänava vahel. Kohalikele ettevõtjatele Tartu tänaval teeb see heameelt.
Reedel avati ametlikult liikluseks äsja remonditud Tartu tänava lõik Tallinna ja Lossi tänava vahel. Kohalikele ettevõtjatele Tartu tänaval teeb see heameelt. Foto: Elmo Riig

Olgugi et esimesed kibelejad katsetasid äsja valminud Tartu tänava lõiku neljarattalistega juba eile, siis täna avati see ametlikult. Värske ilme saanud kesklinna tulipunkt pakub kohalikele ettevõtjatele heameelt.

Kui teetööde alguses nentis tänavu suvel Tartu tänaval kohviku Vilande avanud Eve Kalvi, et ehitustöödest tingitud kahjumi tõttu oli mõistlik kohvik paariks kuuks sulgeda, siis reedel õhkas ta rõõmsameelselt: "Just olen teel kohvikusse! Mina olen üliõnnelik, tänav on väga ilus ja toob ettevõtjatele ainult tuult tiibadesse."

Tal on plaanis kohvik taasavada 1. detsembril tordi ja kringliga. Nüüd on ehitustööd möödanik ja sellele ettevõtja enam ei mõtle. "Lahti ei olnud mõtet kohvikut sel perioodil hoida, oleksime kahjumisse jäänud. Mina kompensatsiooni küsimas ei käinud. Aga esimesest hakkame jälle nullist peale. Olgem positiivsed: see tänav toob palju uusi külastajaid juurde!"

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles