Tartu tänav, mis pidi avatama reedel, avanes neljapäeval ise

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Ametlikult avatakse Tartu tänav 26. novembril, aga sõitma hakati sellel juba neljapäeva lõuna paiku.
Ametlikult avatakse Tartu tänav 26. novembril, aga sõitma hakati sellel juba neljapäeva lõuna paiku. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval kogunenud komisjon hindas Viljandi Tartu tänava alguslõigu remondi õnnestunuks ja tänava avamiskõlblikuks. Ametlikult reedel avatava tänava on kannatamatud linnaelanikud juba neljapäeval ise kasutusele võtnud. Samuti remondis olevale Uuele tänavale lastakse sõidukid 1. detsembril.

Kolmapäeval kogunes vast valminud Tartu tänavat hindama komisjon. Viljandi linnavalitsuse teedespetsialisti Heikki Teearu sõnutsi võib tänaval tehtuga igati rahule jääda. "On jäänud veel pisiasjad, näiteks tuleks kevadel uuesti kive liivatada ning uued tänavavalgustuslambid paigaldada, aga üldjoontes on ta tõesti valmis."

Kuigi Tartu tänava ametlik avamine oli planeeritud reedeks, oli ehitaja juba neljapäeval enamiku tõketest ja liiklust piiravatest märkidest ära korjanud ning linnaelanikud tänava ja uue parkla kasutusele võtnud.

"Pidustusi meil küll kahjuks ei tule," ütles muheldes Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. Ehitust hindavas komisjonis ta teiste töökohustuste täitmise tõttu küll ei osalenud, kuid temagi hinnangul võib renoveerimise tulemusega rahule jääda, sest kuigi mitmesugused tarneraskused lõpptähtaega edasi lükkasid, saadi tööga enne lume mahatulekut valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles