Linnal jäi sportlastele mõeldud stipendiumiraha üle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tänavuses kolmandas stipendiumide jagamise voorus küsis ainsana toetust maastikurattur Sille Puhu, kes kasutas saadud 800 eurot Serbias Euroopa olümpiakrossi meistrivõistlustel osalemiseks ning tuli seal 35–39-aastaste veteranide seas meistriks.
Tänavuses kolmandas stipendiumide jagamise voorus küsis ainsana toetust maastikurattur Sille Puhu, kes kasutas saadud 800 eurot Serbias Euroopa olümpiakrossi meistrivõistlustel osalemiseks ning tuli seal 35–39-aastaste veteranide seas meistriks. Foto: Marko Saarm

Kas on põhjus väheses infos või pole Viljandis piisavalt häid ja raha vajavaid sportlasi, aga aasta lõpuks jäi sportlastele mõeldud stipendiumiraha linnal üle rohkem kui 15 protsenti.

Kui aasta peale oli mõeldud stipendiumina laiali jagada 8000 eurot, siis viimase vooru lõppedes jäi linnakassasse alles 1250 eurot. Ka loomeinimestele mõeldud stipendiumi jäi pisut üle – kokku 680 eurot.

«Kindlasti on infot vähe,» arvas Viljandimaa spordiliidu juht Ilmar Kütt vastuseks küsimusele, miks raha sportlasteni ei jõudnud. Kütt avaldas arvamust, et sportliku taseme poolest peaks Viljandis sportlasi jätkuma. «Teiseks on linnalt ükskõik millise toetusraha taotlemine üsna keeruline, sest bürokraatlikud nõudmised on kõrged.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles