«Sakala» ajakirjanikud tunnustavad siirast ametnikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressisõbra tiitli pälvinud Kaidi Braun ütles, et selgituste jagamine on üks osa tema  tööst ning kui esitatakse õigustatud küsimused, on ta lahkelt valmis neile vastama.
Pressisõbra tiitli pälvinud Kaidi Braun ütles, et selgituste jagamine on üks osa tema tööst ning kui esitatakse õigustatud küsimused, on ta lahkelt valmis neile vastama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus
14. veebruari «Sakalas»

«Sakala» ajakirjanikud otsustasid sõbrapäeva eel, et nende eelmise aasta pressisõbra tiitli saab Viljandi linnavalitsuse majandusameti spetsialist Kaidi Braun.

Lehetegijad tõdesid, et kuigi Kaidi Braun peab sageli jagama kommentaare ebameeldivatel teemadel, teeb ta seda sõbralikult ja olukorda ilustamata.

«Kaidi Braun töötab linnavalitsuses ametikohal, kus vähemalt 90 protsenti inimestest oleksid ajakirjandusega pidevalt riius,» nentisid tema kandidatuuri üles seadnud reporterid. «Tema amet nõuab tegelemist kõige sellega, mis linnas halvasti välja paistab: heakord, lõhkumised ja muu selline.»

Paljude esile tõstetud tublide ja toredate suhtlejate kõrval tunnustasid ajakirjanikud sedagi, et Viljandi linna- ja maavalitsus on ühed vähestest ametkondadest, kelle spetsialistidega on võimalik otse suhelda. Paljudes teistes asutustes tuleb info saamiseks pöörduda pressiesindajate poole, kuid kahjuks jääb sellise süsteemi korral asjakohane teave tihti sootuks saamata.

Üks selline pidur on politsei pressiteenistus, kes jagab maakonnas toime pandud kuritegude kohta ajalehele väga nappi ja valikulist infot, kusjuures valiku printsiip on sageli jäänud arusaamatuks.

Seepärast otsustasidki «Sakala» ajakirjanikud tänavu pressivaenlase tiitli anda politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles