Mulgi märk anti kodurestorani pidavale talule (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viru Talu OÜ toimetab väikeses kodurestoranis Pahuvere külas Mulgimaal. Selle eestvedaja on Monika Peebo
Viru Talu OÜ toimetab väikeses kodurestoranis Pahuvere külas Mulgimaal. Selle eestvedaja on Monika Peebo Foto: Tuuli Tubin Mcginley

MTÜ Mulgimaa Arenduskoja juhatus andis välja Mulgi Värk märgi Viru Talu OÜ-le. Sellest anti teada pressiteate vahendusel.

Viru Talu OÜ toimetab väikeses kodurestoranis Pahuvere külas Mulgimaal. Selle eestvedaja on Monika Peebo, kelle jaoks kokandus on elustiil ning kirg. Kodurestoranis kodurestoranis valmistab ta lisaks brantšidele ja õhtusöökidele ka vahukomme, torte ja küpsetisi. 

Vahukommid on müügil kohalikes poodides Mulgi Värk märgistusega riiulitel, Mulgi Väiketootjate Liidu e-poes, ERM-is ja Taluturu poodides. Vahukommid valmivad kohalikest marjadest ja käsitööna. „On hea meel järjekordselt tunnustada ühte toimekat Mulgimaa väikeettevõtjat, kes peab oluliseks kohaliku elu edendamist ning väärtustab kohalikku toorainet,“ tõdes Mulgi märgi tunnuskirja üleandmisel Mulgimaa Arenduskoja juhatuse esimees Dmitri Orav.

Mulgi märk on Mulgimaa Arenduskoja poolt ellu kutsutud selleks, et tähistada Mulgimaal pakutavaid tooteid, teenuseid ja elamusi ning aidata märgi abil valida ja ära tunda kvaliteetset mulgi kaupa. Mulgi märk panustab oluliselt piirkonna mainesse ja tuntusesse ning teadvustab selle kandjate ühist identiteeti. Esimesed Mulgi märgid anti välja 2019. a. alguses. Kokku on välja antud 23 Mulgi märki. Varasemalt on Mulgi märgi saanud näiteks Mulgimaa Peremäng, Pajumäe Talu, Kalda Mesila, Popsi Köök, Mulgi Pruulikoda, Lõõtsavägilased, Mulgi Kõrts ja mitmed teised.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles