K, 5.10.2022

Andres Oopkaup: kas oleme rohestamise nimel valmis ära andma oma toidujulgeoleku?

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Andres Oopkaup: kas oleme rohestamise nimel valmis ära andma oma toidujulgeoleku?
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Andres Oopkaup tähendas põllumajanduse rohestamise lainet silmas pidades, et tema sõnum ministeeriumile on: kõikvõimalikud vaatenurgad peaks läbi arutatama ja meil peab olema iga vaatenurga kohta strateegiline plaan.
Andres Oopkaup tähendas põllumajanduse rohestamise lainet silmas pidades, et tema sõnum ministeeriumile on: kõikvõimalikud vaatenurgad peaks läbi arutatama ja meil peab olema iga vaatenurga kohta strateegiline plaan. Foto: Marko Saarm

Väga paljud teemad ettevõtluses, sealhulgas põllumajanduses, on praegusel ajal looritatud rohelisega. Eesti puhul teame, et isegi meie tavatoit on nii mõnegi välisriigi omaga võrreldes väga hea valik, rääkimata mahedast.

Pikalt Eesti toidutootmise ja põllumajanduse hea käekäigu eest seisnud Andres Oopkaubi, praeguse osaühingu Crocus juhatuse liikme sõnul on meie toit üks Euroopa puhtamaid ja meid edestavad vaid soomlased. Siiski tuleb ka siinsetel põllumeestel ühes ülejäänud Euroopaga pöörata oma nina senisest suurema keskkonnasäästu poole.

Märksõnad
Tagasi üles