Parim toode - nominent Uues kuues iidne väejook tuleb Karu nime alt

Copy
Veidi vähem kui kahe aasta eest hakkas Krisli Jaaksoo purki panema traditsioonilist teeseene­jooki värskes kuues ja Karu Kombucha nime all.
Veidi vähem kui kahe aasta eest hakkas Krisli Jaaksoo purki panema traditsioonilist teeseene­jooki värskes kuues ja Karu Kombucha nime all. Foto: Erakogu

Kombucha ehk teeseenejook, mida Krisli Jaaksoo Karu brändi all toodab, on kõige lihtsamalt öeldes kääritatud teejook. Seda on maailmas tarvitatud juba tuhandeid aastaid ja nüüd avastatakse seda üha enam uuesti.

«Tänapäeval sööme hästi palju valmistoitu ja see jook on nagu tee tagasi esialgse toidulaua poole,» nentis Jaaksoo ning lisas, et Kombucha aitab rikastada meie kõhu mikrobioomi.

Tagasi üles