Aasta ettevõte – nominent ⟩ Viljandi tootja pürib kuulsaimaks Eesti toidubrändiks välismaal

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Abielupaar Sverre ja Brigita Puustusmaa asutatud ettevõte toodab täisväärtuslikke toite, mida saab valmistada ja süüa välistingimustes. 2020. aastal kaasati välisinvestor ja sellest ajast on ettevõtte käive hüppeliselt kasvanud.
Abielupaar Sverre ja Brigita Puustusmaa asutatud ettevõte toodab täisväärtuslikke toite, mida saab valmistada ja süüa välistingimustes. 2020. aastal kaasati välisinvestor ja sellest ajast on ettevõtte käive hüppeliselt kasvanud. Foto: Elmo Riig

Osaühing Tactical Solution paistab oma uues, metsaga kaunistatud majas Viljandis Männimäe linnaosa alguses kindlasti rohkem kätte kui kunagi varem ja tema tuntus pole kasvanud mitte ainult siin, vaid ka maailmas: praegu on ta oma toodetega jõudnud suisa 33 riiki.

Tactical Foodpacki toidupakid ja matkatarvikud, mille hulgas on nii välidušš kui piiritusegeeliga toidusoojendi, said alguse ettevõtet juhtiva abielupaari meespoole Sverre Puustusmaa kunagisest töökohast Eesti kaitseväe eriüksuses. Mõte hakata tootma täisväärtuslikke välitoite tekkis kõleda ilmaga missioonil, kus nad kaaslasega sundisid end sööma neile ühes antud toitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles