Viljandi aasta ettevõtja on aktsiaselts Eleväli. Mullu kasvas ettevõtte käive rohkem kui 300 protsenti. Võlusõnaks on päikesepaneelid, mille paigaldamine on tehtud kliendile võimalikult lihtsaks. Pildil on osa ettevõtte kollektiivist. Üks juhatuse liige Rein Pius on tagareas vasakult esimene ja teine juhatuse liige Larvo Klaos vasakult neljas.
Viljandi aasta ettevõtja on aktsiaselts Eleväli. Mullu kasvas ettevõtte käive rohkem kui 300 protsenti. Võlusõnaks on päikesepaneelid, mille paigaldamine on tehtud kliendile võimalikult lihtsaks. Pildil on osa ettevõtte kollektiivist. Üks juhatuse liige Rein Pius on tagareas vasakult esimene ja teine juhatuse liige Larvo Klaos vasakult neljas. Foto: Elmo Riig

Elevälja käekäigust rääkides jäi aktsiaseltsi üks juhte Larvo Klaos tagasihoidlikuks ja sõnas, et läheb nii, nagu on kõik see 30 aastat läinud. Siiski, kui Elevälja tegevust kajastavaid arve vaadata, võib tõdeda, et 2020. aastal läks suisa suurepäraselt: netokäive kasvas peaaegu 300 protsenti. Kui 2019. aastal ulatus see üle kuue miljoni euro, siis mullu oli 25,2 miljonit eurot.

Kasvu taga oli suuresti päikeseelektrijaamade paigaldus – see samm andis käibest ligi 70 protsenti.

Kommentaarid
Copy