Jalgpallikoondis tõmbas valiksarjale joone alla

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti jalgpallikoondis lõpetas 2022. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja 0:2 kaotusega Tšehhile. Fotol on Karol Mets takistamas Lukáš Masopusti.
Eesti jalgpallikoondis lõpetas 2022. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja 0:2 kaotusega Tšehhile. Fotol on Karol Mets takistamas Lukáš Masopusti. Foto: Petr David Josek

Eesti jalgpallikoondise teekond 2022. aasta maailmameistrivõistluste valiksarjas sai läbi: teisipäevaõhtuses mängus Tšehhi vastu Prahas Letná staadionil tuli tunnistada 0:2 kaotust ning ühtlasi oma alagrupis nelja punktiga neljandaks jäämist.

Valikturniiri algus ei läinud ka just lepase reega – mäletatavasti tuli turniiri märtsis alustada koroonakarantiini tõttu kannatada saanud koondisega. Ka esimeses kohtumises olid vastaseks tšehhid ning kirja läks 2:6 kaotus. Enne esimest viigimängu Walesi koondisega jäädi alla veel Valgevenele 2:4 ja Belgiale 2:5. Oktoobris tuli viimaks kaua oodatud võit: 2:0 Valgevene üle.

Pärast teisipäevaõhtust kohtumist antud intervjuus nentis Eesti koondise Viljandist pärit kaitsemängija Karol Mets, et suures pildis on koondisega toimunud siiski edasiminek. «Aga kui me tahame Tšehhi-sugustele meeskondadele korralikult kandadele astuda ja mitte ainult esimese poolaja viiki mängida, vaid ka teise poolaja, ja miks ka mitte võita, siis me peame need momendid, mis meil palliga on ... peame palli enda käes kauem säilitama, et vastane tunneks, et ka tema peab kaitsma ja oma energiat kaitses kulutama,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles