Sakala teeb otseülekande Viljandimaa ettevõtlusgalalt

Sakala
Copy

Neljapäeva õhtul antakse Viljandis Schloss Fellinis kätte Viljandimaa aasta ettevõtte, maaelu edendaja, särava startija, aasta kohaneja ja parima toote valmistaja või teenuse pakkuja auhind. Sakala kajastab galat kell 19 algavas otseülekandes.

Sakala, Viljandimaa arenduskeskuse ja Viljandimaa omavalitsuste liidu ellukutsutud konkursi võitjad saavad endale klaasikunstnik Aleksandra Pavlenkova valmistatud klaasist laine harjale tõusnud paadi. Paadi kujund tõmbab paralleeli kuulsa Viljandi paadimehe ja hansaliiduga, näidates samal ajal ettevõtete püüdu alati järgmisele laineharjale jõuda. Lisaks annab Postimees Grupp, kuhu Sakala kuulub, toote või teenuse lugejahääletuse võitjale 5000 euro eest reklaami oma väljaannetes. Eripreemia annab välja ka Luminor Pank.

Et paremini mõista, kus ja millised piirid loodus meile seab ja kuidas pöörata roheliseks nii, et majandusnäitajad punasesse ei kukuks, arutlevad Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets, osaühingu Solarstone tegevjuht Silver Aednik ja aktsiaseltsi Paragon Sleep tegevjuht Vahur Roosaar teemal «Positiivne pööre». Juttu juhib Sakala peatoimetaja Hans Väre.

Otseülekande intervjuusid teeb Sakala ajakirjanik Sigrid Koorep.

Kõiki nominente tutvustavaid lugusid saab lugeda reedese Sakala vahel ilmuvast ettevõtluslehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles