Eesti parimate sekka valitud kohvik Fellini omanik: pingutame, et taset hoida

Copy
Fellini omanik Merit Berzin
Fellini omanik Merit Berzin Foto: Martti Reinet

Kaheksandat aastat Eesti parimate toidukohtade kuuluva kohviku Fellin juht Merit Berzini sõnul püüab söögikoht igal aastal oma taset hoida. See on tema sõnul suur pingutus, aga toob kaasa positiivse tähelepanu ja on ka majanduslikult tasuv.

Põhjamaade suurima restoranide giidi The White Guide valikusse jõudmine ei ole Fellini omaniku sõnul eesmärk omaette, aga sinna pääsemine tähendab, et toidukoht on suutnud oma taset säilitada ja see on oluline. "Oleme olnud kõrgtasemel ja oleme suutnud ka tänavu seda kohta säilitada," rääkis Berzin. "Meile on aga oluline, et saalid oleksid inimesi täis ja meie pakutav meeldiks klientidele. Tundub, et seda oleme suutnud saavutada."

Tagasi üles