Cleveron püsib endiselt Eesti ihaldusväärseimate tööandjate edetabelis (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
Cleveron püsib endiselt Eesti ihaldusväärseimate tööandjate edetabelis.
Cleveron püsib endiselt Eesti ihaldusväärseimate tööandjate edetabelis. Foto: Cleveron

2021. aasta ihaldusväärseimaks tööandjaks ehk ettevõtteks, kus eestimaalased kõige enam töötada soovivad, valiti tänavu Wise. Esikolmikusse kerkis uue tulijana LHV Panga kõrvale Bolt Technology. Ainsa Viljandimaa ettevõttena on edetabeli esikahekümnesse pääsenud Cleveron. Ettevõtte on 12. positsioonil ning mullusega võrreldes on ta langenud seitse kohta.

Tööportaali CVKeskus.ee kümnendat järjestikust aastat korraldatud uuringus valiti kümne kõige ihaldusväärsema tööandja sekka Telia Eesti, Pipedrive, Elisa Eesti, Playtech Estonia, Swedbank, Eesti Energia ja Nortal. Koha atraktiivsemate tööandjate seas saavutasid veel Microsoft, Cleveron, Veriff, SEB Pank, ABB, Tallink, Helmes, Scoro Software, Testlio ning politsei- ja piirivalveamet, kes töövõtjate hinnangu põhjal pääsesid kahekümne ihaldusväärse tööandja sekka.

"Infotehnoloogiasektor on selgelt vallutanud eestimaalaste südamed, kuna enam kui iga teine vastaja tõi uuringus esile, et Eesti kõige atraktiivsemad tööandjad tegutsevad just IT-valdkonnas," rääkis CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt. "Lisaks IT-le hindasid vastajad kõrgemalt ka finants- ja pangandussektorit ning turundusvaldkonda, mida pidasid ihaldusväärseks vastavalt 36  ja 18 protsenti töövõtjatest."

Auväärt lisas, et kolm kõige enam esile toodud omadust, mis vastajate sõnul atraktiivseid tööandjaid iseloomustavad, olid võimalus arendada oma teadmisi ja oskusi, tööandja suutlikkus pakkuda tööturul konkurentsivõimelist töötasu ja paindlik tööaeg, mis annab töötajatele vabaduse ise oma aega planeerida. 

Eesti ihaldusväärseim tööandja on Eesti suurima tööportaali CVKeskus.ee iga-aastane uuring, milles töövõtjad valivad organisatsioone, kus eestimaalased kõige enam töötada sooviksid. Tänavune uuring kestis augustikuust septembrikuuni ja sellesse andis oma panuse rohkem kui 3100 töötajat üle Eesti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles