Heino Laiapea: parkimine Tasuja puiesteel – piirata veelgi?

, viljandlane
Copy
Heino Laiapea arvates võiks Tasuja puiestee Vabaduse platsi servas ka pikiparkimise ära lõpetada, et autovaba ruumi natuke rohkem oleks.
Heino Laiapea arvates võiks Tasuja puiestee Vabaduse platsi servas ka pikiparkimise ära lõpetada, et autovaba ruumi natuke rohkem oleks. Foto: Marko Saarm

SAATSIN 5. septembril Viljandi linna liikluskomisjonile foto Tasuja puiestee ääres murule pargitud kahest autost ja kirja, milles märkisin, et Tasuja puiesteel oleks ruumi veel kahele parkimiskohale. Palusin need tähistada ja teha vajalikud pinnasetööd. Lisasin, et kui see pole komisjoni hinnangul vajalik, tuleks Tasuja puiesteel parkimist mõistlikul viisil piirata, vähendades parkimiskohtade arvu.

Selle kirja alusel võttis liikluskomisjon juba 9. septembril oma koosolekul arutusele Tasuja puiesteel parkimise keelamise. Mina sain sellest hiljem teada. Liikluskomisjoni koosolekute protokollid pole linnavalitsuse leheküljelt leitavad. Protokollid sain teabenõude peale 14. oktoobril. Otsustati keelustada peatumine ja parkimine Tasuja puiesteel Tallinna ja Vaksali tänava ringristmikust alates circa 15 meetri ulatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles