Rasmus Ots: täiesti korda oleks valikturniir läinud, kui oleksime kõik mängud võitnud

Priscilla Õmblus
Copy
Mitu Viljandi HC-st sirgunud mängijat on Eesti koondise pildil? Kuus! Eesti lõpetas oma alagrupis teisena ning edenes maailmameistrivõistluste valiksarja järgmisse faasi.
Mitu Viljandi HC-st sirgunud mängijat on Eesti koondise pildil? Kuus! Eesti lõpetas oma alagrupis teisena ning edenes maailmameistrivõistluste valiksarja järgmisse faasi. Foto: Helin Potter

Läinud nädalavahetus oli suure käsipalli päralt: pühapäeval tõmmati Soomes joon alla 2023. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja teise alagrupi mängudele. Eesti rahvuskoondis kaotas Soomele, võttis ­Suurbritannia ja Gruusia vastu võidu ning edenes valiksarja teise faasi.

Küsimusele, kas see esmaspäev algas teistega võrreldes pisut pidulikumalt, ehk lausa pokaalikõlinaga, vastas Eesti meeskonna väravat valvanud Viljandi HC väravavaht Rasmus Ots: «Apelsinimahla jõin. Ja siis kohvi.»

Olgugi et edasipääs järgmisse faasi sai tagatud ja nagu Ots naljaga pooleks ütles, kvalifikatsiooni kvalifikatsioonist jõuti kvalifikatsiooni, jäi talle spordimehele kohaselt see üks kaotusmäng kripeldama. «Täiesti korda oleks valikturniir läinud, kui oleksime kõik mängud võitnud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles