Äsja jääle pääsenud Viljandi uisusportlased kardavad krahhi (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi jäähallis peeti laupäeval kaks naiste hokiliiga kohtumist. Viljandi naiskond Fellin Fuuriad kaotas Tartu hokiklubile Säde 2:5 ning Kohtla-Järve naiskond kaotas Tallinna klubile Roosa Panter 1:8.
Viljandi jäähallis peeti laupäeval kaks naiste hokiliiga kohtumist. Viljandi naiskond Fellin Fuuriad kaotas Tartu hokiklubile Säde 2:5 ning Kohtla-Järve naiskond kaotas Tallinna klubile Roosa Panter 1:8. Foto: Elmo Riig

Viljandi jäähall pole tõenäoliselt kunagi olnud nii tihedasti treeningaegadega täidetud ning Läti riigi karmide reeglite tõttu on siia tee leidnud ka Valmiera sportlased, kuid suurest edust hoolimata ähvardab jääsporti kiire kadumine.

Selle hooaja hakul kergitas jäähall elektri hinna tõusule viidates ka oma hindu. Tund aega läks sportlastele 45 protsenti kallimaks, hakates maksma 55 euro asemel 80. «Sellist jää hinna tõusu me ei oodanud, see ei saa olla ainult elektri hinna tõusust,» kirjutasid iluuisutajate peatreener Eve Elken ja hokiklubi juht Timo Tints septembri lõpus ühiselt linnavalitsusele saadetud kirjas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles