Suur koogitegu. Suhkur, suhkur, suhkur ja veel midagi

Kui oled oma kätega niisuguse ilu lõpuks valmis saanud, on lausa kahju maiustusele hambaid sisse lüüa. FOTO: Erakogu

Kuigi õige mitu tuntud tippkondiitrit on just meeste­rahvad, tundub jahu ja suhkrumassiga mässamine rohkem naiste pärusmaa olevat. Eesti mees oskab küll lihakäntsaka grillile visata, kuid koogikestele värviliste kaunistuste voolimine käib ta enese­väärikuse pihta. Tegelikult täiesti ilma­asjata. Muu-uurija proovis iselaadi käsitöö järele ja tundis ­sellest isegi rõõmu.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Minu giid magusamaailmas on Kristel Sass, naine, kes oma ettevõttega Sweet Design on viinud maitseelamusi nii laste sünnipäevadele kui uhketele pulmatseremooniatele. Mulle kui algajale on ta otsustanud selgeks õpetada tassikookide tegemise. Põhimõtteliselt on need nagu muffinid, ainult et palju uhkemad.

05.11.2021 09.11.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto