Kultuuriakadeemia juht ristles kaamera ees

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja lahendas ETV saate «Tänavaristlejad» võistlejana liiklusküsimusi.
Kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja lahendas ETV saate «Tänavaristlejad» võistlejana liiklusküsimusi. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Laupäeval oli Viljandis rahvusringhäälingu telesaate «Tänavaristlejad» võttegrupp, kelle kaamera ees pani oma liiklusteadmised proovile Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja.

Tuntud Eesti inimeste liikluseeskirja tundmist kontrolliva sarja võtted algasid laupäeva hilishommikul Vana-Võidu ristmikul, kus Barkalajal tuli lahendada ülesanne laste märki kandva bussiga. Jätkati linna lähistel auto pukseerimisega.

Kella ühe paiku võis ETV võttegruppi näha askeldamas Männimäe Selveri ristmiku juures, sest kolmas ja ühtlasi viimane küsimus käis nimetatud liiklussõlme kohta.

Anzori Barkalaja arvas, et tal läks küsimustele vastamine võrdlemisi hästi. «Väga suurt prohmakat vist sisse ei sattunud,» hindas kultuuriakadeemia juht.

Puremiseks antud ülesannetele andis Barkalaja kiitva hinnangu. «Küsimused olid
ootamatud, aga täitsa huvitavad,» lausus ta. «Näiteks Selveri ristmiku küsimuse kohta oli mul endal eluline juhtum võtta. Mulle jäi mulje, et saatetegijad on kodutöö hästi teinud.»

Barkalaja ütles, et ei pidanud saatesse kutsumise üle kuigi pikalt juurdlema. «Pakkumine oli ootamatu, aga pakkujad olid sümpaatsed,» ütles ta.

«Tänavaristlejate» osa, kus Anzori Barkalaja külalisena üles astub, läheb ETV-s eetrisse 20. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles