MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSED ⟩ Eesti käsipallikoondis sätib Viljandi kahurväe toel valikturniiriks

Priscilla Õmblus
Copy
Koondislased kuulavad peatreener Thomas Sivertssoni, kes kiitis mängijate valmisolekut ja meeskonnavaimu.
Koondislased kuulavad peatreener Thomas Sivertssoni, kes kiitis mängijate valmisolekut ja meeskonnavaimu. Foto: Helin Potter

Eesti käsipallikoondis, millest koguni kolmandik ehk kuus mängijat on pärit Viljandist, sõitis täna hommikul üle lahe Soome, et reedel alustada 2023. aasta maailmameistrivõistluste valikturniiri. Avapäeval on Vantaal vastaseks võõrustajamaa, nädalavahetusel kohtuvad eestlased esmalt Suurbritannia ja siis Gruusiaga. MM-i valiksarja järgmisse faasi pääseb neliku kaks paremat.

Koondisse kuuluvad Viljandi HC ridadest Rasmus Ots, Kristo Voika, Ott Varik ning debütandina Mihkel Lõpp. Niisamuti on Viljandi HC kasvatajaklubi Karl Toomele (HSC 2000 Coburg) ja Karl Roosnale (1. VfL Potsdam).

Eesti koondise 18-liikmelisest meeskonnast kuuel on kasvatajaklubi Viljandi HC. Ülevalt alla: Kristo Voika, Ott Varik, Karl Roosna, Mihkel Lõpp, Rasmus Ots ja Karl Toom.
Eesti koondise 18-liikmelisest meeskonnast kuuel on kasvatajaklubi Viljandi HC. Ülevalt alla: Kristo Voika, Ott Varik, Karl Roosna, Mihkel Lõpp, Rasmus Ots ja Karl Toom. Foto: Helin Potter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles