Aasta ettevõtlus- ja karjääriõppe edendaja on Viljandi gümnaasium

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ettevõtlus- ja karjääriõppe programmi "Edu ja tegu" tunnustuskonkursil kuulutati aasta ettevõtlus- ja karjääriõppe edendajaks Viljandi gümnaasium.
Ettevõtlus- ja karjääriõppe programmi "Edu ja tegu" tunnustuskonkursil kuulutati aasta ettevõtlus- ja karjääriõppe edendajaks Viljandi gümnaasium. Foto: Marko Saarm

Haridus- ja teadusministeeriumi ettevõtlus- ja karjääriõppe programmi "Edu ja tegu" tunnustuskonkursil kuulutati välja laureaadid viies kategoorias. Aasta ettevõtlus- ja karjääriõppe edendaja tiitli pälvis Viljandi gümnaasium.

Viljandi gümnaasium on aastatega laiendanud oma majandus- ja ettevõtlussuuna tegevust nii, et ettevõtlik vaim ja hoiak on saanud üheks alusväärtuseks kogu koolipere hulgas. Koolis toetavad valikainete hulk ja sisu järjest enam praktilist ja ettevõtlikku meelelaadi, kursuste väljatöötamisel ja elluviimisel on osalenud partnerasutused. Korraldatakse populaarset karjääripäeva, kaasatud on külalislektoreid-eksperte, osaletakse erinevatel üritustel. Koolile on antud ettevõtliku kooli kvaliteeditunnusena hõbemärk.

Tiitleid jagus veel teisigi: ettevõtlikuks õpetajaks valiti Margit Luts Tallinna Reaalkoolist ja Kristi Luik Kehtna kutsehariduskeskusest, ettevõtlik õppur on Tallinna õpilasfirma Spotter koosseisus Morgan Pilviste, Artur Sepp, Joosep Ralf Nõgene ja Rasmus Uutar. Aasta ettevõtlusõppe mentor on Ida-Viru keskhaigla ning ettevõtlus- ja karjääriõppe programmi aasta tegija Margit Partei Tartu ülikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles