Populaarne ametnik lahkus valimiste järel töölt

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Mullu sai Suure-Jaani trikipargi. Projekti valmimise taga seisis Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamson.
Mullu sai Suure-Jaani trikipargi. Projekti valmimise taga seisis Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamson. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamson lahkus 1. novembrist omal soovil teenistusest. Taandumise põhjust ta esialgu öelda ei soovinud, aga möönis viimaks, et liiga suureks paisunud töökoormuse kõrval oli selleks valimiste järel valla poliitikas valitsev ebameeldiv õhkkond.

Põhja-Sakala vallavanem Jaanus Rahula avaldas suurt kahetsust, et Mati Adamson sel kombel taanduda otsustas. «Kahjuks oli poliitiline õhkkond ka valimiste järel väga pingestatud ning ta närv ei pidanud vastu. Loodan väga, et Mati leiab siiski tee selle ameti juurde tagasi,» rääkis Rahula. «Äkki suudetakse omavahel siiski asjad sirgeks rääkida, sest inimest, kes seda tööd temavääriliselt vedada suudaks, on väga raske leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles