Uus sušikoht kogub iga päevaga populaarsust

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Niipea, kui esimene sušikoht Viljandisse tekkis, näitas see, et siit kandi rahvas seda riisirooga armastab. Huvi uue kaasamüügiga tegeleva sušikoha vastu on selle ühe omaniku Karol Sepa sõnul kena ja eriti tahetud on toit nädalavahetustel.
Niipea, kui esimene sušikoht Viljandisse tekkis, näitas see, et siit kandi rahvas seda riisirooga armastab. Huvi uue kaasamüügiga tegeleva sušikoha vastu on selle ühe omaniku Karol Sepa sõnul kena ja eriti tahetud on toit nädalavahetustel. Foto: Elmo Riig

Viljandis Looga tänava kortermaja alumisel korrusel on uksed avanud uus sušikoht, mis pakub ainult kaasaostu teenust.

Sushi Masuta ehk eesti keelde tõlgituna meistrite suši köögimeistri ja ühe looja Karol Sepa sõnul sai seesugune tegutsemisviis valitud praegust aega arvestades, kui toidukohtades kohapeal söömine on nii keerukas olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles