Linnavalitsus saadab hõbelusikad raamatukappi

Üllar Priks
, reporter
Copy
Raamatukapis ootavad väikseid linlasi lisaks hõbelusikale beebitekk, tervituskaart ja raamat.
Raamatukapis ootavad väikseid linlasi lisaks hõbelusikale beebitekk, tervituskaart ja raamat. Foto: Marko Saarm

Traditsioonilise vastuvõtu asemel saavad selle aasta kolmandas kvartalis sündinud väiksed viljandlased tervituspaki kätte Viljandi linnaraamatukogu raamatukapist.

Arvestades koroonaolukorda Viljandis, otsustas linnavalitsus uutele ilmakodanikele vastuvõtu korraldamata jätta. Selle aasta kolmandas kvartalis sündinud 49 viljandlast saavad tervituspaki kätte Viljandi linnaraamatukogu raamatukapist.

"Koroonaviirusesse nakatumise näitajad on taas suurenemas ning seetõttu ei soovi me kõigi tervise huvides lapsi ja nende vanemaid päriselt kohtumiseks kokku kutsuda. Loodame, et nii toimetades olukord peagi paraneb ja näeme juba varsti ka silmast silma," ütles linnapea Madis Timpson.

Linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder ütles, et kuigi seekord vastuvõtul ei kohtuta, on soovide väärtus sama suur. "Tervitame kõiki meie väikseid linlasi ning soovime toredat ja turvalist kasvamist," lausus ta.

Viljandi linnaraamatukogu raamatukapist paki saajale tuleb SMS uksekoodi ja paki kapis olemise tähtajaga. Saadud kood tuleb sisestada raamatukapi paneelile, misjärel avaneb uks ja paki saab välja võtta.

Pakis ootavad väikseid linlasi lisaks hõbelusikale beebitekk, tervituskaart ja raamat "Pisike puu", mille on välja andnud lastekirjanduse keskus kultuuriministeeriumi rahaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles