Seni kodujääta Fuuriad alustasid hooaega vastastele külma sahmakaga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi naiste hokiklubi Fellini Fuuriad alustas läinud nädalal naiste meistriliiga hooaega võidukalt. Hoolimata sellest, et kodustes tingimustes veel jääle ei pääse, suutsid nad pealinna klubi Roosa Panter teise esinduse 9:1 alistada.
Viljandi naiste hokiklubi Fellini Fuuriad alustas läinud nädalal naiste meistriliiga hooaega võidukalt. Hoolimata sellest, et kodustes tingimustes veel jääle ei pääse, suutsid nad pealinna klubi Roosa Panter teise esinduse 9:1 alistada. Foto: Elmo Riig

«Jäähokit ilma jääta treenida pole väga võimalik. Füüsis võib ju hea olla, aga selleks, et mängida, ei saa treenida ilma jääl olemiseta,» lausus naiste hokiklubi Fellini Fuuriad treener Ragnar Soo. Ent võta näpust – terasnaised tegid hooaja avangu külma sahmakaga – 9:1 võiduga avati naiste hokiliiga Eesti meistrivõistluste hooaeg.

Fuuriate juhendaja Ragnar Soo nentis, et kuigi Eesti naiste hokiliiga, kus tänavusel hooajal lööb kaasa rekordilised seitse klubi, sai avapaugu oktoobri alguses, siis Fuuriatel on lootust kodujääle pääseda vahetult enne esimest kodumängu, mis peetakse 6. novembril. Et liigas tulemuslikult mängida ja teiste klubidega konkurentsis püsida, on vaja teha trenne jääl. «Nii hilja pole me ammu jääle saanud. Tavaliselt oleme oktoobris juba jääl treenida saanud,» nentis Soo, kelle sõnul kibelevad lisaks hokinaistele jääle ka Eesti meistriliigas kaasa löövad noormängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles