Üle poole päeva jooksul vaktsineerimisbussis käinutest tegid esimese doosi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
VILJANDI, EESTI,26OCT21
Vaktsineerimine. Viljandi vabaduse platsile saabunud vaktsiinibussi juures nii pikk järjekord, ulatus Vaksali tänava ringteeni.
ELMO RIIG/SAKALA
VILJANDI, EESTI,26OCT21 Vaktsineerimine. Viljandi vabaduse platsile saabunud vaktsiinibussi juures nii pikk järjekord, ulatus Vaksali tänava ringteeni. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig

Teisipäeva pärastlõunal Viljandis Vabaduse platsil peatunud vaktsineerimisbussis käinud sajakonnast inimesest rohkem kui pooled said oma esimese vaktsiinidoosi.

Viljandi haigla vaktsineerimisbuss hakkas teisipäeval Vabaduse platsil tegutsema kell 15 ning pool tundi hiljem oli selle juures pikk järjekord. Sel ajal, kui Sakala fotograaf seal viibis, olid järjekorras valdavalt noorepoolsed inimesed.

Viljandi haigla vaktsineerimise koordinaator Anne-Liis Pärna sõnas, et kui vahepeal käis vaktsineerimisbussis umbes 50 inimest päevas, siis nüüd on huvi märgatavalt kasvanud ja teisipäeval sai Vabaduse platsil bussis vaktsiini 106 inimest. Neist 61 said esimese doosi, 16 teise doosi ning 29 tõhustusdoosi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles