EKRE avastas end Viljandi vallas üksijäetuna (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Isamaa positsiooni muutumine Viljandi vallavõimu jagamisel on olnud nagu sõit Ameerika mägedel. Valimisõhtul vaatasid vallapoliitikud arvutist, kuidas nad võitsid, aga kaotasid enamuse, siis avastasid nad end opositsiooni jäetuna, siis kutsuti nad võimukõnelusteks laua otsa ja nüüd on neist võimujagamisel saanud taas juhtpartei.
Isamaa positsiooni muutumine Viljandi vallavõimu jagamisel on olnud nagu sõit Ameerika mägedel. Valimisõhtul vaatasid vallapoliitikud arvutist, kuidas nad võitsid, aga kaotasid enamuse, siis avastasid nad end opositsiooni jäetuna, siis kutsuti nad võimukõnelusteks laua otsa ja nüüd on neist võimujagamisel saanud taas juhtpartei. Foto: Elmo Riig

Kõigepealt alustasid Reformierakond ja EKRE, siis kutsuti laua taha Isamaa ja seejärel aeti EKRE laua tagant ära. Selline on olnud võimukõneluste algus Viljandi vallas, kus sisuliste jutuajamisteni pole veel jõutud.

Kui eelmise nädala lõpul pidasid kõik kolm Viljandi vallavolikokku pääsenud nimekirja ühiselt läbirääkimisi, siis selle nädala hakul avastasid kaheksa Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) poliitikut, et neid enam kõnelustele ei oodata. "See oli üllatus, sest meil oli Reformierakonnaga kokkulepe, et liigume edasi koos," nentis nende liider Valmar Haava.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles