Põhja-Sakala vallavalitsus ootab mittetulundusliku tegevuse toetuse taotlusi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Põhja-Sakala vallas tegutsevad mittetulundusühingud saavad vallalt toetust küsida.
Põhja-Sakala vallas tegutsevad mittetulundusühingud saavad vallalt toetust küsida. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala vallavalitsus ootab 1. novembriks Põhja-Sakala valla mittetulundusühingute ja seltsingute taotlusi tuleval aastal tegevustoetuse saamiseks.

Taotlusele tuleb lisada tuleval aastal kavandatava tegevuse kirjeldus, mittetulundusühingu või seltsingu liikmete nimekiri ning esmakordsel taotlemisel põhikiri või seltsinguleping. Järgmiste taotluste esitamisel tuleb kinnitada allkirjaga ühise tegutsemise lepingu kehtivust.

Samuti ootab vallavalitsus 1. novembriks tulevaks aastaks planeeritavate tegevuste ühekordse toetuse ning projekti kaasfinantseeringu taotlusi. Kuigi viimati nimetatud taotlusi on võimalik esitada eelarveaasta jooksul, siis toetusi ei anta eelarveliste vahendite lõppemisel.

Taotlusi oodatakse valla elukeskkonna, turvalisuse, keskkonnakaitse, hariduse, kultuuri-, spordi-, noorsoo- ja sotsiaaltöö, kohaliku omaalgatuse ja tervise edendamiseks korraldatava tegevuse, samuti külade, aleviku- ja linnaelanike ühistegevuse toetamiseks.

Põhja-Sakala Vallavalitsus ootab taotlusi 1. novembriks.

Lisainfot toetuste taotlemise kohta leiab Põhja-Sakala valla veebilehelt. https://www.pohja-sakala.ee/et/eeskirjad-ja-korrad5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles