Viljandi linnavalitsus ootab stipendiumide taotlusi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Linnavalitsus ootab stipendiumide taotlejaid.
Linnavalitsus ootab stipendiumide taotlejaid. Foto: Marko Saarm

1. novembri südaööni saab esitada Viljandi loome-, spordi- ja õpilasstipendiumi taotlusi 2021. aasta viimasesse taotlusvooru.

Spordi- ja loomestipendiumi taotlusi oodatakse tegevustele, mis viiakse ellu veel sellel aastal novembris ja detsembris.

Viljandi loomestipendiumi jagatakse, et võimaldada ja toetada loovisiku pühendumist loomingulisele tegevusele või enesetäiendamisele, et väärtustada tema tegevust Viljandi kultuurielus. Rohkem infot ja statuudi leiab veebilehelt http://www.viljandi.ee/loomestipendiumid.

Viljandi spordistipendiumi eesmärk on võimaldada ja toetada sportlaste pühendumist sportlike võimete arendamisele, et väärtustada nende tegevust spordi arendamisel ja populariseerimisel. Rohkem infot ja statuudi leiab veebilehelt http://www.viljandi.ee/spordistipendiumid.

Spordi- ja loomestipendiumi taotlejale määratakse stipendium kuni kahel korral aastas.

Õpilasstipendium on mõeldud üldhariduskoolides õppivale õpilasele, kelle rahvastikuregistrijärgne elukoht on Viljandi. Stipendiumi võib taotleda Eesti Vabariigis või välisriigis õppiv või õppima asuv õpilane, kes on saanud tunnustuse rahvusvahelisel aineolümpiaadil või uurimistöö konkursil või kes on saavutanud auhinnalise koha vabariiklikul olümpiaadil aines, milles rahvusvahelisi olümpiaade ei korraldata; kellel on silmapaistvaid saavutusi huvihariduses ja -tegevuses; kelle uurimistöö on olulise tähendusega Viljandile ning kes õpib välisriikides enam kui kuus kuud. Õpilasstipendiumi statuudi leiab aadressilt www.viljandi.ee/stipendiumid.

Kõikide stipendiumide puhul tuleb esitada põhjendatud taotlus koos isiku tegevuse kirjelduse ja saavutuste loeteluga, stipendiumi kasutamise eesmärk ja oodatav tulemus ning vähemalt üks allkirjastatud soovituskiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles