Tauno Lipp: sellise mänguga, mida suutsime näidata, me esiliiga ega ka meistriliiga tasandil häbenema ei pea

Priscilla Õmblus
Copy

Reedeõhtune Aadu Luukase nimelise karikasarja veerandfinaali avamäng tõi Viljandisse valitseva Balti meistri ja tiitlikaitsja Tallinna Selveri meeskonna, kes naasis pealinna 3:0 (25:21, 25:20, 25:17) võiduga. Olgugi et Kesklinna kooli võimlas peetud mängu tulemus jäi tiitlikaitsjast mitmekordse Eesti meistri poole kaldu, siis esiliigas palliv Viljandi Võrkpalliklubi meeskond end tulemusest morjendada ei lase.

«Meie poolt oli igati tipp-topp mäng. Sellise mänguga, mida suutsime näidata, me esiliiga ja ega ka meistriliiga tasandil häbenema ei pea,» tõdes Viljandi Võrkpalliklubi meeskonna peatreener Tauno Lipp. Seejuures tõi ta võrdluse, et ülemöödunud nädalal mängis Tallinna Selver meistriliiga kohtumise Pärnu Võrkpalliklubi vastu, mille skoor jäi 3:1, seegi kord valitseva Balti meistri kasuks. Erinevus on Lipu sõnul see, et tema juhendatavad mängivad esiliigas. «Selver võitis Pärnut praktiliselt sama tulemusega. Tänasel päeval ongi meistriliiga esiotsas Tartu ja Selver – nemad on klassi võrra paremad kui järgnevad klubid.»

Et reedeõhtune vastane on teisest puust, sellega arvestati juba eos ja mängule läks koduklubi vastu eesmärgiga näidata oma parimat mängu. Lipu kinnitusel sellega saadi ka hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles