LIIKLUSÕNNETUS Viljandi esimeses elektritõukeratta ja auto kokkupõrkes sai viga 12-aastane poiss

Margus Haav
, reporter
Copy
Enne laupäeva oli Viljandis tõukerattaga juhtunud ühesõidukiõnnetus. Septembri lõpul kukkus Jakobsoni kooli juures Bolti tõukerattaga mees nii raskelt, et vajas meditsiinitöötajate abi. 
Enne laupäeva oli Viljandis tõukerattaga juhtunud ühesõidukiõnnetus. Septembri lõpul kukkus Jakobsoni kooli juures Bolti tõukerattaga mees nii raskelt, et vajas meditsiinitöötajate abi. Foto: Hans Väre

Laupäeval kell 19.50 juhtus Viljandis liiklusõnnetus, kus sõiduauto Chrysler 300M roolis olev 55-aastane naine sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale elektritõukerattale, mida juhtis 12-aastane poiss. Elektritõukeratta juht toimetati Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonda. 

Viljandi patrullitalituse juht Silver Simuste rääkis, et liiklusõnnetus juhtus, kui Kagu tänavalt Jakobsoni tänavale keeranud juht ei märganud vasakult, Paala järve poolt reguleerimata ülekäigurajale elektritõukerattal sõitnud  last.  

"Kuigi laps ei kandnud kaitsekiivrit, ei olnud tema vigastused õnneks eluohtlikud ning ta lubati pärast esmaabi kodusele ravile," rääkis Simuste. "Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud menetluses."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles