Raekotta tuleb ridamisi ehituste lõppaja muutmise palveid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Töömeestel oleksid kivid Hiire tänavale ammu laotud, kui nad oleksid need mõistlikul ajal kätte saanud. Paraku tuli kive Hiinast oodata neli kuud. Lisatööjõudu pole ettevõtte meelest praegu mõistlik palgata, sest see rikuks sillutise ühtse käekirja ning tulemus kannataks.
Töömeestel oleksid kivid Hiire tänavale ammu laotud, kui nad oleksid need mõistlikul ajal kätte saanud. Paraku tuli kive Hiinast oodata neli kuud. Lisatööjõudu pole ettevõtte meelest praegu mõistlik palgata, sest see rikuks sillutise ühtse käekirja ning tulemus kannataks. Foto: Marko Saarm

Kui nädal tagasi sai Tartu tänava ehituse lõpetamiseks ajapikendust osaühing Tavt, siis sel nädalal läks ehitajatel raekojas lahti lausa ajapikenduse küsimise ralli. Ehitused venivad materjalipuuduse tõttu kõikjal Eestis.

Aktsiaselts Tallinna Teed ei jõudnud etteantud päevaks valmis Viljandis Hiire tänavat, aktsiaselts Tref Nord küsib kohtust tulnud takistuse ja projekteerimisveast tekkinud seisaku tõttu Uuel tänaval lisaaega ning osaühing Eviko Infra vajab juba teist korda lisaaega, et Vabaduse platsi äärset mõisaparki lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles