Maadlejad tõid meeskondliku võidukarika Saaremaalt Viljandisse

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy

Läinud nädalavahetusel pälvisid Viljandi spordikoolis harjutavad Viljandi Tuleviku klubi noormaadlejad Saaremaal Orissaares Eesti kadettide meistrivõistlustel seitsme individuaalse medali võitmisega meeskondliku võidukarika.

Kaks nädalat varem oli võidukarika koju toonud klubi juunioride meeskond, mis oli komplekteeritud sisuliselt samadest noortest.

Orissaares kaaluklassis alla 51 kg võistelnud Rene Talts vahetas möödunud aasta hõbedase autasu kuldse vastu. Finaalikoha tagas ta endale juba esmakohtumise ülekaaluka punktivõiduga Tapa maadleja Virgo Vähi üle. Finaal tallinlase Robin Kristjuhaniga kujunes punktirohkeks. Maadlusaja esimeses pooles suutis konkurent Taltsi käed haardesse saada ega võimaldanud tal efektiivseid jalarünnakuid sooritada. Maadlusaja teises pooles skooris omakorda Talts jalarünnakute ja parteris sooritatud jalaristi haardega ning läks matši juhtima. Lõpusekunditel asus Kristjuhan agressiivselt ründama, lükates Taltsi matilt välja. Määruste järgi antud ühe punktiga ei olnud Kristjuhani sekundant aga rahul ja esitas protesti. Selle järel vaatasid kohtunikud oma otsuse üle ning lisasid Kristjuhanile veel ühe punkti ja tegid Taltsile hoiatuse, Taltsi meistritiitlit see aga enam ei vääranud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles