Suure-Jaani pakub kuurortlinna teenust

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Tervisekoja juhataja Indrek Palu (paremal) ja Vana Postimaja omanik Rein Murik lõid käed ning hakkasid Suure-Jaanis pakkuma spaa ja majutuse paketti.
Tervisekoja juhataja Indrek Palu (paremal) ja Vana Postimaja omanik Rein Murik lõid käed ning hakkasid Suure-Jaanis pakkuma spaa ja majutuse paketti. Foto: Elmo Riig

Sel suvel alustas Põhja-Sakala valla Suure-Jaani Tervisekoda koostööd majutusasutusega Vana Postimaja ja ühiselt sai välja töötatud ööbimisega puhkusepakett, mille juurde soovitatakse selles kandis tegevusi kuni Soomaa-ekskursioonideni välja.

Tänavu märtsist Tervisekoja juhatajaks saanud Mulgi vallast pärit Indrek Palu sõnul tuleb maapiirkonnas niisugust koostööd teha. Talle oli olnud kohe tööle asudes selge: selleks et spaa end ära toidaks, on vaja sinna ka turiste tuua. Kohalikele seati aga sisse kliendikaart, et neile valla toetatava veemõnula hind soodsam oleks.

Käiku juurde

Veekeskuse ja majutuse koos pakkumist oli vaja selleks, et Tervisekoda paremini käima saada ja lisanduks hommikusi ujumisi – kuigi maja on olnud hommikust saadik lahti ja kooliõpilaste ujumistunnid on käinud, jäi spaa enne hommikustel aegadel tühjapoolseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles