Kõrvalehiilijatele näpuviibutamise aeg hakkab otsa saama

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Teisipäevase reidi käigus kontrolliti teiste seas Viljandis Tartu tänaval tegutsevat söögikohta Vaga Mama. Politseinikud Vaido Vaher ja Mare Maalmeister kinnitasid, et selles söögikohas ühtegi rikkumist ei tuvastatud.
Teisipäevase reidi käigus kontrolliti teiste seas Viljandis Tartu tänaval tegutsevat söögikohta Vaga Mama. Politseinikud Vaido Vaher ja Mare Maalmeister kinnitasid, et selles söögikohas ühtegi rikkumist ei tuvastatud. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval kontrollisid Viljandi politseinikud, kas toidukohad peavad koroonapiirangutest kinni. Sellised ulatuslikud kontrollid on politsei kinnitusel seni olnud harvad, ent järelevalvet kavatsetakse võimaluste piires tõhustada.

Viljandis Vaga Mama nimelisse Aasia toidukohta sisse astunud politseipatrull kontrollis lõunat söövate inimeste nakkusohutust, vestles veidi teenindajatega ning võis Sakala ajakirjanikule kinnitada, et kõik on korras.

Teisipäeva pärastlõunaks oli niimoodi üle vaadatud viis asutust ning enamik neist kontrollis nakkusohutust nõuetekohaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles