Sel nädalal saab koroona vastu vaktsineerida vaid Viljandi haiglas

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viljandi haigla vaktsineerimisbussid on sel nädalal Tallinnas ning kes soovib maakonnas sel nädalal sutsu saada, peab minema Viljandi haiglasse kohale.
Viljandi haigla vaktsineerimisbussid on sel nädalal Tallinnas ning kes soovib maakonnas sel nädalal sutsu saada, peab minema Viljandi haiglasse kohale. Foto: Elmo Riig

Sel nädalal saab Viljandimaal koroona vastu vaktsiini vaid Viljandi haiglas, sest koroonabussid on neli päeva Tallinnas.

Ka vaktsineerimisega seotud üleriiklikul koduleheküljel vaktsineeri.ee pole infot Viljandimaa vaktsineerimisvõimaluste kohta.

Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Ene Veiksaar ütles, et see peab olema veebilehe viga.

"Mis puudutab haiglas vaktsineerimist, siis see on alati sama," ütles ta ja kinnitas, et haigla hoones on sel nädalal endiselt võimalik end vaktsineerida.

Viljandimaa vaktsineerimiskorraldaja Kärt Russak mainis, et vaktsineerida saab ka perearstide juures.

"Kõikidele perearstidele on see võimalus antud, kuid mul praegu pole ülevaadet, kui paljud neist Viljandimaal seda reaalselt ka teevad," sõnas Russak. "Inimene saab infot vaktsineerimise kohta, helistades oma perearstile."

Viljandi haiglas saab COVID-19 vastu vaktsineerida Pfizeri vaktsiiniga teisipäevast reedeni kella 9–15.30 ning Pfizeri esimese ja teise doosiga ning Jansseniga laupäeviti kella 10–16 nii registreerimata kui ette registreerides 434 3001 ja digiregistratuuris digilugu.ee.

Kolmandaks doosiks saab aega broneerida ainult haigla registratuuri kaudu numbril 434 3001, kus küsitakse kindlasti ka teise doosi tegemise aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles