Krossiässad Kert Varik ja Lari Kunnas jõudsid karjääri kõrgeimale kohale

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti esitandem Kert Varik ja Lari Kunnas oli sel hooajal heas hoos: peale Eesti meistri tiitli kaitsmise võitsid nad maailmameistrivõistlustel karjääri kõrgeima, viienda ­koha. Foto on tehtud Eesti meistrivõistluste eelviimaselt etapilt.
Eesti esitandem Kert Varik ja Lari Kunnas oli sel hooajal heas hoos: peale Eesti meistri tiitli kaitsmise võitsid nad maailmameistrivõistlustel karjääri kõrgeima, viienda ­koha. Foto on tehtud Eesti meistrivõistluste eelviimaselt etapilt. Foto: Riho Lüüs

«Head toetajad, kogemused, millest tulenevalt teeme vähem vigu, ning suur tahtejõud, mis küll hooaja lõpuks hakkab kustuma,» luges külgvankriga mootorrataste krossis maailma viiendaks lenksukeerajaks tõusnud Kert Varik üles edu võtmed.

Läinud nädalavahetusel Hollandis Ossi keerukal liivarajal teoks saanud maailmameistrivõistluste viimasel etapil tulid valitsevad Eesti meistrid Kert Varik ja Lari Kunnas kolme sõidu kokkuvõttes kaheksandaks ning see upitas nad sarja üldarvestuses viiendale kohale, mis on nende senise karjääri kõrgeim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles