Võhmas lapsi pussitanud naise protsess algab aasta pärast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Võhmas pussitas naine 1. märtsil kaheksa- ja kümne-aastast poissi, tekitades neile raskeid vigastusi. Meedikute sõnul laste elu ohtu ei sattunud, aga neile tuli teha mitu operatsiooni.
Võhmas pussitas naine 1. märtsil kaheksa- ja kümne-aastast poissi, tekitades neile raskeid vigastusi. Meedikute sõnul laste elu ohtu ei sattunud, aga neile tuli teha mitu operatsiooni. Foto: Elmo Riig

Viljandi kohtumaja määras teisipäeval kohtuprotsessi märtsis Võhmas lapsi pussitanud naise üle järgmise aasta oktoobrisse. Eelistung peeti reedel.

Kohus arutab mõrvakatses süüdistatava 37-aastase Raili Sepa kriminaalasja üldmenetluses koos rahvakohtunikega tuleva aasta 10.–12. oktoobrini ning 18. ja 21. oktoobril.

Kohus kuulutas kohtuistungid täielikult kinniseks alaealiste kannatanute huvides ja süüdistatava eraelu kaitseks, välja arvatud kohtuotsuse kuulutamine, mis on avalik. Kohus jättis Sepa vahi alla.

Kohus võttis menetlusse kannatanute tsiviilhagid mittevaralise kahjuhüvitise nõudes.

Tänavu 1. märtsil kella 17.50 paiku sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Võhmas Kalevi tänava kortermaja trepikojas on kaks vigastatud venda: kaheksa- ja kümne-aastane poiss. Lapsed avastanud naine kutsus kiirabi ja andis neile esmaabi.

Mõlemad lapsed said siiski raskeid vigastusi ja kiirabi viis nad haiglasse.

Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni Raili Sepa, kes võeti prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahi alla.

Kohtupsühhiaatriline ekspertiis tunnistas ta süüdivaks ning uurimise lõppedes sai ta süüdistuse mõrvakatses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles